Voor al je vragen over seks

Beter pijpen?

Iedereen vindt iets anders lekker. Hier vind je verschillende variaties en tips. Ontdek samen welke voor jullie fijn zijn. De basis weer opfrissen? Kijk naar ‘Hoe werkt pijpen

Een jongen pijpen

Als de jongen staat en jij op je knieën zit, is pijpen comfortabeler voor je nek. Je hebt veel bewegingsvrijheid en je kunt tijdens het pijpen ook andere fijne plekjes van hem aanraken.

De jongen staat. Jij zit voor hem op je knieën. Stimuleer zijn penis met je tong, lippen en de binnenkant van je mond. Besteed extra aandacht aan zijn eikel en toompje. Let goed op wat hij prettig vindt. Wees voorzichtig met je tanden. 

Hier zie je een meisje en een jongen, maar 2 jongens kunnen dit natuurlijk ook doen.

Meer? Gebruik tegelijk je handen. Houd zijn penis vast tijdens het pijpen of trek hem tegelijkertijd af. Masseer zijn perineum (het gebiedje tussen de balzak en de anus) en speel zachtjes met zijn ballen.

De jongen staat. Jij zit voor hem op je knieën en neemt zijn penis in je mond. Hij beweegt mee met zijn bekken. Zo bepaalt hij mee het tempo van het pijpen of hoe diep zijn penis in je mond komt. Geef zelf ook aan wat je daarin fijn vindt! 

Hier zie je 2 jongens, maar een jongen en een meisje kunnen dit natuurlijk ook doen.

Meer? Komt zijn penis te diep in je mond of krijg je pijn aan je kaken? Gebruik je handen om meer controle te krijgen. Of stop ermee en ga door met iets anders, bijvoorbeeld aftrekken.

Net even anders

Pijpen kan in verschillende houdingen. Hoe vertrouwder je je voelt bij elkaar hoe meer je kunt uitproberen. 

Jij zit op de rand van het bed of een stoel. De jongen staat voor je. Lik eerst aan zijn ballen, beweeg dan met je tong langzaam naar de basis van zijn penis en eindig bij zijn toompje en eikel. Sluit je lippen aan om zijn eikelrand.

Hier zie je een meisje en een jongen, maar 2 jongens kunnen dit natuurlijk ook doen.

Meer? Kus of lik aan zijn buik of tepels voordat je met pijpen begint.

Je ligt naast elkaar. Stimuleer met je mond de eikel en de rest van zijn penis. Hij streelt jouw billen, buik en rug.

Hier zie je 2 jongens, maar een jongen en een meisje kunnen dit natuurlijk ook doen.

Meer? Dit is een goed standje voor deep throat. Op zijn kop gaat een penis het makkelijkst diep in je keel. Neem zijn penis tot aan de basis in je mond en keel. Je kunt gaan kokhalzen. Adem rustig door. Als het niet lukt stop ermee en ga verder met iets anders, bijvoorbeeld aftrekken.

Meer over Pijpen?

Beter in bed ♀♂