Voor al je vragen over seks

Online Hulp

Wanneer heb je een seksueel probleem? Dit hangt van je eigen beleving af. Wat voor de een een probleem is, is het voor een ander niet. Is jouw seksleven niet zoals je het wilt? Onderzoek wat er aan de hand is en wat je nodig hebt om het te verbeteren. 

Wat voor seksuele problemen?

Je hebt last van orgasmeproblemen, weinig of geen zin in vrijen, je krijgt geen stijve of je hebt pijn bij het vrijen. Of je hebt vragen over je seksuele voorkeur, een vervelende seksuele ervaring meegemaakt of problemen in je relatie die met seksualiteit te maken hebben. 

Gratis en vertrouwelijk

Ben je jonger dan 25? Bespreek je vragen of problemen gratis en vertrouwelijk met een online hulpverlener van Sense. Meld je aan door de online vragenlijst in te vullen. 

Test of je een seksueel probleem hebt

Hoe werkt online hulp?

Kijk ook op Wat kun je verwachten voor meer informatie. 

De hulpverleners

De hulpverleners van Sense zijn werkzaam als (sociaal) verpleegkundige, consulent seksuele gezondheid of arts. Zij hebben ervaring in het begeleiden van jongeren tot 25 jaar met vragen en problemen op het gebied van seksualiteit. De hulpverleners vinden niets gek. Je kunt open en eerlijk met hen praten en zij adviseren en helpen je zo goed mogelijk. Als het nodig is verwijzen zij je door naar andere vormen van hulp.