Voor al je vragen over seks

Hoe werkt pijpen?

Als een jongen gepijpt wordt kan hij klaarkomen. Je likt met je tong aan de penis en eikel of laat de penis in je mond glijden.  Andere woorden voor pijpen zijn: afzuigen of orale seks. 

Hoe doe je het?

Maak eerst je tong en lippen nat. Zorg dat je geen droge mond hebt en gebruik veel spuug. Je kunt aan de penis en eikel likken of de penis in je mond nemen. Als je aan de penis likt kan je alleen de eikel of de hele penis likken. Beweeg met lange halen of juist korte bewegingen. Wanneer je de penis in je mond neemt kun je zacht of harder zuigen of op en neer bewegen. Beweeg langzaam of juist wat sneller. Houd de penis met 1 hand vast. Zo bepaal je zelf hoe diep je hem in je mond neemt. 

Tips voor tijdens het pijpen

  1. Vraag je vriend wat hij lekker vindt. Zo leer je hem kennen en kun je hem lekker verwennen.
  2. Let op zijn lichaamstaal. Kreunt hij, beweegt hij, krijgt hij een stijve? Dan doe je het vast heel goed!
  3. Gebruik geen tanden bij het pijpen!
  4. Behandel de penis en ballen voorzichtig. Let dus goed op zijn reactie om te zien of je te hard van stapel loopt.
  5. Neem de penis niet te diep in je mond, je kan dan kokhalzen.
  6. Krijg je pijn in je kaken? Stop ermee. Ga door met aftrekken en ga later weer verder.
  7. Laat geen sperma in je mond komen. Anders loop je risico op een hiv-infectie. Of gebruik een condoom (met een smaakje). Vraag hem het aan te geven als hij bijna klaarkomt.
  8. Komt hij toch klaar in je mond? Spuug het sperma uit.
  9. Je kunt hem ook over je borsten of buik laten klaarkomen.
  10. Ga eerst samen onder de douche. Je voelt je dan allebei schoner. En misschien word je wel zo opgewonden dat je al onder de douche begint! 

Vind je pijpen geen lekker idee? Pijpen hoeft natuurlijk niet als je dat niet wilt. Er zijn ook jongeren die pijpen helemaal niet lekker vinden. 

Is sperma vies?

De smaak van sperma verschilt per jongen. Als een jongen zoete vruchten en groentes eet, smaakt zijn sperma zoeter. Als hij rookt en koffie en alcohol drinkt, dan smaakt zijn sperma bitter en zuur. 

Meer over Pijpen?