Voor al je vragen over seks

Disclaimer/Privacy policy/Cookie policy

Disclaimer/Privacy policy/Cookie policy

Disclaimer | Privacy policy | Cookie policy

Disclaimer

De verstrekte informatie kan het medisch advies van een arts of verpleegkundige nooit vervangen. De verantwoordelijkheid voor de beslissingen die je neemt op basis van de verstrekte informatie ligt altijd bij jou. Als je ongerust bent of als je klachten ernstig zijn of aanhouden dan adviseren we je altijd om contact op te nemen met je huisarts.

Waarop is de informatie op deze website gebaseerd?
De informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door Soa Aids Nederland. Als medische inzichten en richtlijnen veranderen, zal ook de informatie op de website anders worden.

Auteursrecht
Het auteursrecht voor materiaal op deze website ligt bij Soa Aids Nederland. Je mag deze informatie lezen, downloaden en er naar linken, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, verkopen of op een andere website te plaatsen zonder de toestemming van Soa Aids Nederland.

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via redactie@sense.info of bel naar 020 626 2669.

------------------------------------------------------------------------------------

Privacy policy

Soa Aids Nederland (“wij”) hecht veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wij verwerken je gegevens met de grootst mogelijke zorg en uitsluitend conform de privacywetgeving. In deze privacy policy kun je lezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Persoonsgegevens
Bij het gebruik van onze websites kunnen de volgende persoonsgegevens verwerkt worden:
Wij kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Jouw naam;
  • Jouw telefoonnummer en e-mailadres;
  • Jouw geboortedatum;
  • Jouw deelname aan onze activiteiten, informatieverzoeken en klachten aan ons;

Doeleinde
De bovenstaande persoonsgegevens kunnen wij gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • De uitvoering of toepassing van wetten en zelfregulering;
  • Het behandelen van geschillen en het (doen) uitoefenen van controle; 
  • Het verwerken van gegevens ten behoeve van management-informatie, product en dienstontwikkeling en het bepalen van de algemene strategie.

Grondslag
Wij verwerken jouw persoonsgegevens altijd op grond van een wettelijke grondslag. De wettelijke grondslagen die wij gebruiken zijn:

  • De verwerking is noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigd belangen. Onze gerechtvaardigde belangen omvatten het kunnen uitvoeren van de bovenstaande doeleinden;
  • De verwerking is noodzakelijk voor het uitvoeren van een overeenkomst waarbij jij partij bent;
  • Wij verwerken jouw bijzondere persoonsgegevens, zoals gegevens over jouw gezondheid of seksueel gedrag, alleen indien jij daarvoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven.

Ontvangers

Wij kunnen jouw persoonsgegevens delen met de volgende partijen:

  • Intern: medewerkers voor zover ze de gegevens nodig hebben bij de uitoefening van hun functie
  • Derden: bewerkers, zoals partijen die onze websites hosten, ondersteunen en correct laten functioneren

Wij geven jouw persoonsgegevens nooit door voor commerciële doeleinden en wij geven jouw persoonsgegevens nooit door naar landen buiten de Europese Economische Ruimte. Derde partijen die namens ons jouw persoonsgegevens verwerken doen dat altijd uitsluitend volgens onze opdracht. Zij zijn verplicht je persoonsgegevens geheim te houden en na gebruik te vernietigen.

Beveiliging
Wij treffen passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen. Met dienstverleners die persoonsgegevens namens ons verwerken sluiten we overeenkomsten waarin wij hen verplichten om deze maatregelen ook te treffen.

Bewaartermijn
Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doeleinde van de verwerking.

Recht op inzage, correctie en verzet        
Je kunt altijd inzage vragen in jouw gegevens of deze laten corrigeren. Heb je bezwaar tegen verwerking van je persoonsgegevens of wil je niet langer informatie van Aidsfonds ontvangen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens

Indien je niet tevreden bent over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken dan kun je een klacht indienen bij onze klachtencoördinator (zie onderaan) en/of bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies
Onze websites gebruiken cookies om informatie te verzamelen over jouw websitebezoek. Een cookie is een klein tekstbestand dat op je computer wordt opgeslagen wanneer je deze website bezoekt.
Je kunt meer lezen over de cookies die wij gebruiken en hoe je zelf cookies kunt uitschakelen in onze cookie policy die beschikbaar is verderop op deze pagina.

Wijzigingen
Wij kunnen deze privacy policy aanpassen en raden je aan om deze pagina zo nu en dan te raadplegen om op de hoogte te blijven van de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken. Deze privacy policy is voor het laatst bijgewerkt op: 24 mei 2018.

Vragen, feedback en klachten
Jouw vragen en opmerkingen met betrekking tot deze privacy policy zijn welkom. Hiervoor kun je bellen naar 020 626 2669of een e-mail sturen naar redactie@sense.info.

Wij beschikken ook over een klachtenprocedure. Klachten kunnen worden ingediend bij de klachtencoördinator:

drs. Martin van Oostrom
mvanoostrom@aidsfonds.nl
020 – 8511758

------------------------------------------------------------------------------------

Cookie policy

Op Sense.info worden cookies gebruikt door Soa Aids Nederland (“wij”). Een cookie is een klein tekstbestand dat op je computer wordt opgeslagen wanneer je deze website bezoekt. In deze cookie policy kun je lezen welke cookies wij gebruiken en hoe je zelf cookies kunt uitschakelen.

Welke cookies gebruikt Soa Aids Nederland?

Functionele cookies
Dit zijn cookies die nodig zijn om de site voor de bezoeker goed te laten werken. Deze cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat het mogelijk is om een taal te selecteren en in te loggen.

Analytische cookies
Dit zijn cookies die wij gebruiken om de effectiviteit van deze website te beoordelen en waar nodig de website aan te passen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om welke pagina's het meeste worden bezocht, hoe lang bezoekers gemiddeld op de pagina blijven en met welke browsers bezoekers naar onze site surfen. Wij maken hiervoor gebruik van Google Analytics en Matomo (https://matomo.org/). De informatie die Matomo bewaart, wordt opgeslagen op onze eigen server en is alleen voor Soa Aids Nederland toegankelijk.

Cookies van derde partijen

Deze website bevat links naar de volgende sociale media

Deze derde partijen kunnen cookies gebruiken om het klikgedrag te meten. Soa Aids Nederland raadt je aan om de cookie policy van deze derde partijen te controleren voor informatie over cookies die zij kunnen gebruiken.

Géén advertentiecookies
Soa Aids Nederland gebruikt geen advertentiecookies om jou online gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Cookies uitschakelen
Als Soa Aids Nederland wettelijk verplicht is om jouw toestemming te vragen voordat we cookies plaatsen en uitlezen, dan doen we dat alleen als jij aangeeft dat je dat wilt. Je kan die toestemming altijd intrekken door de cookies via je browser te verwijderen.

Door het aanpassen van de instellingen van je browser kun je ervoor kiezen om cookies te weigeren, te wissen of een bericht te krijgen wanneer een cookie wordt geplaatst. Het “help” onderdeel van de menubalk van de meeste browsers geeft uitleg over hoe je dit kunt doen. Door cookies geheel te weigeren kan het zijn dat de website niet meer naar behoren functioneert.

Wijzigingen
Wij kunnen deze cookie policy aanpassen en raden je aan om deze pagina zo nu en dan te raadplegen om op de hoogte te blijven van de manier waarop wij cookies gebruiken. Deze cookie policy is voor het laatst bijgewerkt op: 23 mei 2018.

Vragen, feedback en klachten
Jouw vragen en opmerkingen met betrekking tot deze cookie policy zijn welkom. Hiervoor kun je bellen naar 020 626 2669 of een e-mail sturen naar redactie@sense.info.

Soa Aids Nederland beschikt ook over een klachtenprocedure. Klachten kunnen worden ingediend bij de klachtencoördinator:

drs. Martin van Oostrom
mvanoostrom@aidsfonds.nl
020 – 8511758

------------------------------------------------------------------------------------

Soa Aids Nederland is een merk van de Stichting Aids Fonds – STOP AIDS NOW! – Soa Aids Nederland, gevestigd op de Keizersgracht 392, 1016 GB, in Amsterdam en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41207989.